Главная | Регистрация | Вход | RSSВоскресенье, 19.05.2024, 03:34

*** КНуКіМ по Днепровски ***

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Реклама
Главная » 2008 » Май » 23 » Як поступити до КНУКіМ (детальна інформація)
19:25
Як поступити до КНУКіМ (детальна інформація)
1. На перший курс приймаються особи, які мають документ державного зразка про повну загальну середню освіту.

На перший і наступні курси можуть прийматися особи, які мають диплом державного зразка про неповну вищу освіту, академічну довідку встановленого зразка про незакінчену вищу освіту або диплом державного зразка про завершену вищу освіту різних освітньо-кваліфікаційних рівнів.

Університет має право зараховувати на перший курс осіб, які отримали освітньо-кваліфікаційний рівень — молодший спеціаліст, на місця державного замовлення, а також для продовження в установленому порядку навчання за освітньо-кваліфікаційними програмами із скороченим терміном підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня — бакалавр за умови вступу на напрям підготовки, що відповідає здобутому освітньо-кваліфікаційному рівню, і навчання за узгодженими навчальними планами.

2. Підготовка іноземців та осіб без громадянства здійснюється згідно з Законом України «Про правовий статус іноземців», постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993 № 136 «Про навчання іноземних громадян в Україні», Указом Президента України від 25.03.1994 № 112/94 «Про заходи щодо розвитку економічного співробітництва областей України з суміжними прикордонними областями Російської Федерації» та Положенням про прийом іноземців та осіб без громадянства на навчання до вищих навчальних закладів, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 05.08.1998 № 1238. Іноземці, яким надаються державні стипендії за міжнародними договорами, загальнодержавними програмами, іншими міжнародними зобов'язаннями України, зараховуються на навчання на підставі направлень Міністерства освіти і науки України в межах обсягів державного замовлення.

Іноземці українського походження, які отримали направлення на навчання від офіційно зареєстрованих українських національно-культурних товариств, при вступі до КНУКіМ за напрямом підготовки «Мистецтво», користуються такими самими правами, що й громадяни України.

При вступі на інші напрями підготовки (спеціальності) іноземці українського походження користуються такими самими правами, що й громадяни України, якщо вони були учасниками міжнародних олімпіад із загальноосвітніх предметів, вступне випробування з яких визначено вищим навчальним закладом як профілююче для вступу на обрану спеціальність.

3. Громадяни України мають право на безоплатну освіту незалежно від статі, раси, національності, соціального і майнового стану, роду та характеру занять, світоглядних переконань, належності до партій, ставлення до релігії, віросповідання, стану здоров'я, місця проживання та інших обставин.

Громадянам України гарантується здобуття на конкурсній основі вищої освіти усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів у вищих навчальних закладах державної форми власності за кошти державного бюджету в межах вимог державних стандартів, якщо вищу освіту за цим освітньо-кваліфікаційним рівнем громадянин здобуває вперше.

Зазначені гарантії поширюються також на громадян України, які за станом здоров'я втратили можливість виконувати службові та посадові обов'язки за отриманою раніше кваліфікацією. Такі особи до заяви додають довідку медико-соціальної експертної комісії.

4. Прийом до КНУКіМ проводиться на денну, заочну та екстернатну форми навчання відповідно до Положення про освітньо-кваліфікаційні рівні (ступеневу освіту), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.1998 № 65 за освітньо-кваліфікаційними рівнями: бакалавр, спеціаліст, магістр.

5. Прийом до КНУКіМ здійснюється за особистою заявою громадян, на підставі результатів вступних випробувань, проведених з метою визначення можливості вступників засвоювати відповідні фахові навчальні програми.

6. Прийом документів на денну і заочну форми навчання закінчується 15 липня.

Вступні випробування на денну і заочну форми навчання проводяться з 9 липня.

Зарахування на денну і заочну форми навчання — не пізніше 1 серпня.

Зарахування на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб проводиться до 30 серпня.

Прийом студентів на заочну форму навчання на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб, проводиться протягом року в терміни, визначені приймальною комісією.

Зарахування до екстернату проводиться згідно з Положенням про організацію екстернату у вищих навчальних закладах України, затвердженим наказом Міністерства освіти України від 08.12.95р. № 340 і зареєстрованими у Міністерстві юстиції України 3.01.96р. за №1/1026.

7. Вступники подають особисто заяву про вступ до КНУКіМ на ім'я ректора, в якій вказують обрану спеціальність, кваліфікацію та форму навчання. До заяви вступник додає:
документ державного зразка про повну загальну середню освіту (документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень), за особистим вибором оригінал або його завірену ксерокопію (ксерокопія завіряється за оригіналом вищим навчальним закладом, до якого вона подається або у встановленому порядку);
медичну довідку за формою 086-У;
копію трудової книжки для осіб, які мають стаж роботи;
6 фотокарток розміром 3×4 см.
Медична довідка та копія трудової книжки повинні бути датовані роком вступу.

Паспорт (свідоцтво про народження для осіб, які за віком не мають паспорта), військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці), оригінал документа про освіту (при поданні його копії),вступник пред'являє особисто в терміни, визначені для подання документів.

Інші документи можуть бути подані вступником, якщо він претендує на пільги, встановлені законодавством України, в терміни, визначені для подання документів.

Примітка: особи, що мають розбіжності у прізвищах в документах (паспорт, диплом, атестат), додають копію шлюбного свідоцтва.

Особи, які беруть участь у конкурсі щодо зарахування до декількох вищих навчальних закладів, у п'ятиденний термін після складання вступних випробувань та оголошення списку осіб, рекомендованих до зарахування на навчання за державним замовленням, а також за рахунок пільгових довгострокових кредитів, зобов'язані подати оригінал документа про освіту до приймальної комісії КНУКіМ.

Оригінал документа про освіту зберігається в університеті протягом усього терміну навчання.

Особи, які в установлений термін (5 днів) не подали оригіналу документа про освіту до університету, не зараховуються на навчання на місця державного замовлення, а також на навчання за рахунок пільгових довгострокових кредитів.

8. Особи, які вступають до КНУКіМ на підготовку, що фінансується з коштів державного бюджету відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 29.06.99 № 1159 «Про підготовку фахівців для роботи в сільській місцевості» згідно з установленими квотами, додають направлення, видане відповідними органами управління Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, а також міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, організаціями, установами, що уклали договори з університетом відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» в редакції Закону України від 19.12.91. зі змінами та доповненнями (для осіб віднесених до 3 та 4 категорій).

При відсутності повного переліку документів вступник до вступних випробувань не допускається.

9. Вступники складають конкурсні іспити:

Перелік предметів, встановлених Київським національним університетом культури і мистецтв для вступу на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста та бакалавра на базі повної загальної середньої освіти у 2008 році

10. Апеляції на результати вступних іспитів розглядає апеляційна комісія університету, склад і порядок роботи якої затверджується наказом ректора.

Особи, які без поважних причин не приступили до занять протягом 10 днів від дня їх початку, відраховуються з університету. На звільнені при цьому місця може проводитися додаткове зарахування за конкурсом осіб, які склали вступні випробування.

11. Роботи вступників, які не зараховані до університету, зберігаються шість місяців, потім знищуються, про що складається акт. Якщо вступник за довідкою про результати складання вступних випробувань у вищому навчальному закладі рекомендований приймальною комісією іншого навчального закладу до зарахування, то його вступні роботи надсилаються до цього навчального закладу за відповідним запитом.

За рішенням приймальної комісії абітурієнти, які успішно склали вступні іспити, але не пройшли за конкурсом, можуть бути зараховані після укладення угоди про оплату навчання. Абітурієнти, які бажають навчатися на контрактній основі, проходять співбесіду за програмою вступних іспитів.

12. Усі питання, пов'язані з прийомом до КНУКіМ, розв'язуються приймальною комісією. Інформація про Правила прийому, а також рішення приймальної комісії повинні своєчасно доводитися до відома вступників.

Правила прийому до КНУКіМ погоджено на засіданні ПК.

Докладнішу інформацію про правила прийому можна отримати в приймальній комісії університету.

Просмотров: 4438 | Добавил: Bambina_DM-06-01 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 6
6 Оксана  
0
здрастэ я подала документи на заочну форму навчання 23 липня 2010року ы до цих пыр незнаю чи я поступила!!Скажыдь будь ласка мены повыдомлять про прийняття?

5 Валентина  
0
Будьте ласкаві, надрукуйте зразок заяви для вступу ,,РЕКТОРУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ,, Я хочу заяву написати вдома.

4 Natali  
0
Привет! Подскажите, пожалуйста, какие в этом году экзамены и какие нужны сертификаты. Я очень хочу поступить в университет! и еще, что по ценам. заранее благодарна.

3 Роман  
0
А есть ли у Днепропетровского филлиала официальный сайт (или отдельная страничка на Киевском), где бы можно было узнать, по каким направлениям готовят в Днепре? Интересует заочная форма или экстернат направления режиссура кино и телевидения или что-либо подобное. Я уже имею полное в/о технической направленности, а учиться хочу "для себя".
Спасибо тем, кто откликнется!

2 Bambina_DM-06-01  
0
8056 744-24-65 (т/ф) наши всех принимают)

1 Аня  
1
Дайте пожалуйста телефон приемной комисии , и можно ли перевестись из запорожья на заочно к вам что нужно для етого???

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz